Transport Øst blev afholdt første gang i 2009 og har siden været en årligt tilbagevendende begivenhed for transportbranchen i det østlige Danmark.

På det tidspunkt havde Lastbil Magasinet – som i dag er en del af mediehuset Danske Transport Medier – i en årrække afholdt lastbiltræf forskellige steder i landet, og på opfordring valgte Lastbil Magasinet også at gå ind i afholdelse af mere ”rendyrkede” faglige udstillinger inden for branchen for vejtransport.

Første udgave af Transport Øst fandt derfor sted i september 2009 i Greve. Stedet var oplagt pga. beliggenheden tæt på København og E20 og dermed med lette adgangsforhold for besøgende fra hele Sjælland.

Transport Øst blev en succes fra starten med god opbakning fra udstillere og publikum, som havde savnet et samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt. I 2010 tog udstillingen en afstikker til Hvidovre, men vendte allerede i 2011 tilbage til den gode beliggenhed i Greves industrikvarter, som siden har huset Transport Øst hvert år i september.

 

 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.