Velkommen til Transport Øst 2017


For niende gang åbner Transport Øst dørene i weekenden 2.-3. september i Greve.
Igen er et halvt hundrede udstillere på plads til et par dage med masser af fagsnak, kollegial hygge
og en masse gode handler hen over standene.»De fleste udstillere meldte sig allerede til, da vi lukkede messen ned sidste år, og derudover er der kommet enkelte nye til i stedet for andre. Generelt fornemmer man, at det går fremad i branchen, og der er god interesse fra udstillere til at komme og møde resten af branchen på den her måde,« siger Jeanette Routhe fra Danske Transport Medier, der står bag Transport Øst.

Udstillingen fylder igen udstillingsområdet ud og har igen i år opbakning fra Greve Kommune, som arbejder aktivt på at skabe bedre rammer for transporten i området, der i forvejen huser en lang række vognmandsvirksomheder og forhandlere til branchen.

Der er igen i år rig mulighed for at se på lastbiler, ligesom udstillerlisten også består af forhandlere af trailere, kraner, opbygninger, finansiering, uddannelse, rådgivning, tilbehør, dæk, olieselskaber og meget andet.

Arrangøren Danske Transport Medier udgiver de tre førende fagblade for transportbranchen, Lastbil Magasinet, Trans Inform og Danmarks Transport-Tidende, og har selvfølgelig også en stand på messen med gode tilbud.

Transport Øst finder sted i Ventrupparken 12 i Greve 2.-3. september.
Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Der er gratis parkering lige ved området.
Entré er 50 kr. – børn under 12 er gratis. Fribilletter kan fås hos udstillerne eller printes ud på her på siden.
    
     

 

Powered by Amazing-Templates.com 2014 - All Rights Reserved.